έμπορος νομισμάτων

 έμπορος συλλογών νομισμάτων
    
Αρχική σελίδα HJB
δημοπρασίες νομισμάτων απ' όλο τον κόσμοΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HJB


Αρχαία νομίσματα Buy or Bid Sale

Αντίκες Buy or Bid Sale

Παλαιά νομίσματα

Αντίκες

Νομίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών

Νομίσματα απ’όλο τον κόσμο

Δημοπρασία Gemini

Οι εκτιμητές και το προσωπικό μας

ABOUT HARLAN J. BERK, LTD.

Η Harlan J. Berk, Ltd., εταιρεία η έδρα της οποίας βρίσκεται στην καρδιά του οικονομικού κέντρου του Σικάγου, πρωτοπορεί παγκοσμίως στα Κλασικά νoμίσματα από το 1964. Επίσης ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες νομισμάτων από τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο αλλά και χαρτονομισμάτων, αυτογράφων και αρχαίων αντικειμένων προέλευσης μεσανατολικής, αιγυπτιακής, ελληνική, ρωμαϊκής, βυζαντινής και ασιατικής προέλευσης, μεταξύ άλλων.

Το προσωπικό της Harlan J. Berk, Ltd. είναι επιπέδου μουσείου ή πανεπιστημιακής σχολής, με καταξιωμένους επιστήμονες, κατόχους πολυάριθμων ακαδημαϊκών διακρίσεων για τα πολυάριθμα βιβλία και εκατοντάδες άρθρα τα οποία έχουν συγγράψει. Το προσωπικό μας υποστηρίζεται από μία βιβλιοθήκη 16.500 τόμων και αρχείο 100.000 εγγραφών (καρτελών) το οποίο καλύπτει όλες τις σημαντικές δημοπρασίες αρχαίων νομισμάτων των τελευταίων σαράντα ετών. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε κάθε συλλεκτική σας ανάγκη, αναλαμβάνοντας τη διαμόρφωση της συλλογής σας αλλά ταυτόχρονα και παρέχοντας σας ενημέρωση. Προσφέρουμε εγγύηση γνησιότητας εφ' όρου ζωής. Όντας εξειδικευμένοι σε βαθμό που πολλοί από τον κλάδο μας απευθύνονται σ' εμάς για συμβουλές, θα φροντίσουμε να είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι σε όλες σας τις αγορές. Θεωρήστε μας σαν τον προσωπικό σας έφορο.

Ο ιστοτόπος μας διαθέτει πληρότητα σε όλα του τα τμήματα και καθημερινά προστίθενται χιλιάδες νέα αντικείμενα. Προσφέρουμε επίσης τα καλύτερα αρχαία νoμίσματα και αντικείμενα μέσω καταλόγου δημοπρασιών χωρίς επιβάρυνση αγοραστού, του Buy or Bid Sale ο οποίος ταχυδρομείται ανά δίμηνο σε όλο τον κόσμο. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να αγοράσει ένα αντικείμενο αμέσως στην τιμή καταλόγου ή να υποβάλλει χαμηλότερη προσφορά και να περιμένει μέχρι το κλείσιμο προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του πετυχαίνοντας χαμηλότερη τιμή. Οι κατάλογοι αυτοί προσφέρονται επίσης σε πλήρη λειτουργία στον ιστότοπο μας, με μεγάλες έγχρωμες εικόνες, αυτόματη αποστολή email και προσωπικές σελίδες πελατών παρέχοντάς σας τη δυνατότητα διαχείρισης όχι μόνο των καταλόγων σας αλλά και του λογαριασμού σας.

Ο Harlan και το προσωπικό του παρέχουν ακόμα αντιπροσώπευση σε δημοπρασίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνουν έρευνα τιμών και σπανιότητας έναντι πολύ χαμηλής αμοιβής.  Διαθέτουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο και γι' αυτό έχουμε εμπειρία στην αποστολή ειδών οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε λοιπόν να άφοβα να μας δίνετε τις παραγγελίες σας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής σας.

Ασχολούμαστε επίσης με την αγορά συλλογών, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και οποιουδήποτε μεγέθους και αξίας.  Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή. Επικοινωνήστε λοιπόν σήμερα με το γραφείο μας για να σας δώσουμε λεπτομέρειες.

Harlan J. Berk, Ltd., Κορυφαίοι ανά τον κόσμο στην τέχνη και επιστήμη των νομισμάτων.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστοτόπο μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Κλασικά Νoμίσματα. Κατά την είσοδο στην ιστοθέση, να έχετε υπόψη σας ότι όλο το υλικό είναι στα Αγγλικά. Επιπλέον, κάθε επικοινωνία πρέπει να γίνεται στα Αγγλικά.

Κάντε κλικ εδώ για είσοδο!